maandag 9 juli 2018

Vlissingen - Shop till you drop!

Maar een keertje wakker geweest vannacht dus al bij al lekker geslapen. ‘s Morgens om 6 uur is er echter al veel bedrijvigheid in de grote winkelstraat waar het appartement gelegen is. Het is een aan en afrijden van camions die de plaatselijke winkels moeten bevoorraden. Ook de bloemist van Zoutelande komt in de vroege ochtend alle bloembakken van water voorzien met een grote truck waarvan de motor blijft draaien. Na ons ontbijt trekken we naar Vlissingen voor een dagje shoppen. 


Zoutelande is meer dan zon, zee en strand. Aan de andere kant van de duinen zijn er indrukwekkende bloemenvelden die we passeren. We worden er instant blij van want al die kleuren in de vroege ochtendzon doen ons beseffen dat de zomer nu eindelijk begonnen is. Bij aankomst in Vlissingen is het nog wat te vroeg om te shoppen want de winkels gaan pas open rond de middag dus doen we eerst een terrasje. Stilaan lopen de straten vol en worden de rolluiken van de winkels opgetrokken. Het is nog overal solden dus geven we onze ogen de kost, waarna onze portemonnee leger en leger wordt. Shoppen is met iedere vriendin anders maar telkens wanneer Marleen erbij is, vind ik plots allerlei leuke spulletjes en ook zij heeft al snel een paar zakjes in de hand, waardoor ik me wat minder schuldig voel. We slenteren gemoedelijk door de winkelstraatjes en houden na twee uur non stop winkeltje in, winkeltje uit een korte pauze bij een gezellig terrasje. Terug thuis, bekijken we onze buit en dat maakt ons blij! Vrouwen en shoppen, een dodelijke combinatie. 
Met een ijsje in de hand, nog even genieten van de Zoutelandse zon op het terras alvorens we aan het eten beginnen.  ‘s Avonds is er nog een goede film op tv en daarna kruipen we moe maar voldaan onder de wol. 


1 opmerking:

  1. Je hebt je weer laten gaan hopelijk zijn al die tassen
    niet van jou.Je kunt er maar van genieten dat je solden
    gevonden hebt.Geniet nog lieve groetjes voor jullie

    BeantwoordenVerwijderen